PALVELUT

henkilösuojaus

HENKILÖSUOJAUS

Tarjoamme henkilösuojauspalveluja asiakkaidemme tarpeisiin ympäri vuorokauden tarvittaessa hyvinkin lyhyellä varoitusajalla. Henkivartijaksikin kutsutun henkilösuojaajan tehtävänä on nimensä mukaisesti suojella henkilön koskemattomuutta. Henkilösuojaaja voi olla asiakkaan tukena erilaisissa tilanteissa, sekä toimia esimerkiksi autonkuljettajana tehtävien yhteydessä.
hävikintorjunta

HÄVIKINTORJUNTA

Selvitämme asiakkaamme tiloista mitä hävikkiä yhtiössä tapahtuu ja kenen toimesta. Toiminta voidaan rakentaa hyvin kustannustehokkaaksi oikeilla menttelytavoilla. Hävikintorjunnalla tarkoitetaan toimeksiantoja, joiden kautta pyritään paljastamaan rikollinen toiminta liiketilassa, tai sen yhteydessä. Tällaisia tehtäviä suorittavat esimerkiksi myymäläetsivät.
Yksityisetsivä

YKSITYISETSIVÄPALVELUT

Mikäli tarvitset epäselvän tilanteen tai rikoksen selvittämiseksi todisteita, tuottamamme etsivätoiminnot ovat juuri tarvitsemasi palvelu! Fora Security Services tarjoaa luotettavia yksityisetsiviä myös lyhyellä varoitusajalla. Kartoitamme yhdessä tilanteesi ja tarpeesi. Voit ottaa meihin yhteyttä ja pyytää tarjousta myös nimettömänä.

JÄRJESTYKSENVALVONTA

Järjestyksenvalojamme ovat kokeneita ja motivoituneita ylläpitämään turvallisuutta parhain mahdollisin keinoin, ammattimaisella otteella. Järjestyksenvalvojalla tarkoitetaan henkilöä, jonka tehtäväksi on annettu valvoa järjestystä ja ylläpitää turvallisuutta, sekä ennaltaehkäistä mahdollisia rikoksia ja onnettomuuksia omalla toimialueellaan.
Liiketilojen vartiointi

VARTIOINTI

Tarvitsetko ammattilaisen vartioimaan esimerkiksi arvo-omaisuuttasi tai liiketilaasi? Kaipaatko vierellesi luotettavaa henkilösuojaajaa arkeen, juhlaan tai työtapaamiseen? Anna ammattitaitoisten vartijoidemme huolehtia omasta tai omaisuutesi koskemattomuudesta. Vartijalla tarkoitetaan henkilöä, jonka tehtäväksi on annettu omaisuuden tai henkilön koskemattomuuden suojaaminen.
Konsultointi

KONSULTOINTI

Vaivaako mieltäsi jokin turvallisuuteen liittyvä kysymys? Oletko vastuussa yleisötapahtuman tai yrityksen turvallisuusasioista? mutta et ole varma miten toteuttaisit turvallisuusjärjestelyt parhaalla mahdollisella tavalla? Käänny huoletta ammatitaitoisten konsulttiemme puoleen! Löydämme asiakkaillemme aina yrityksen tarpeita parhaiten palvelevat turvallisuusratkaisut riippumatta siitä, onko tarve suuri vai pieni.
Erikoisturvakoulutus

ERIKOISTURVAKOULUTUS

Erikoisturvakoulutus on suunnattu ihmisille, jotka kohtaavat tai saattavat joutua kohtaamaan työssään uhkaavia tilanteita, kuten aggressiivisesti käyttäytyviä henkilöitä tai väkivallan uhkaa. Erikoisturvakoulutus auttaa koulutettavia kohtaamaan tilanteita, joissa henkinen paineensietokyky joutuu koetukselle.
Järjestyksenvalvonnan peruskurssi

JÄRJESTYKSENVALVOJAN PERUSKURSSI

Järjestyksenvalvojan peruskurssi on pituudeltaan 40 tuntia, ja kertauskoulutus 8 tuntia. Koulutukset järjestetään Sisäasiainministeriön hyväksymän koulutusmateriaalin pohjalta. Kouluttajamme ovat alan ammattilaisia ja kannustvat kurssilaisia jatkuvaan vuorovaikutukseen. Kursseillamme on aina loistava yhteishenki ja luottavainen ilmapiiri. Kysy meiltä tulevista kursseista.
Ulkomaanpalvelut

ULKOMAAN PALVELUT

Tuotamme tarvittaessa ulkomaille sekä tiettyjä erikoisturvapalveluita, että koulutuksia. Ulkomaan palveluihimme kuuluvat henkilösuojaus, henkilön etsintä, seuranta, alueselvitykset, sekä rikoksenpaljastus. Kysy rohkeasti myös konsultointipalveluistamme ulkomaille. Tarjoamme ulkomaille erikoisturvakoulutusta vaativiin olosuhteisiin.
large-Logo_Final

PYYDÄ TARJOUS PALVELUISTAMME

Siirry sivun alkuun