FORA SECURITY SERVICES OY

ARVOT

TYYTYVÄISYYSTAKUU
100%
LUOTETTAVUUS
100%
VASTUULLISUUS
100%
INNOVATIIVISUUS
100%
LÄPINÄKYVYYS
100%

FORA

Fora on vuonna 2013 perustettu kokonaisvaltaisia turvallisuusratkaisuja niin Suomessa, kuin ulkomaillakin tarjoava yritys. Vaikka ratkaisuvalikoimamme on laaja ja monipuolinen, tarjoamme kaikki turvallisuuteen liittyvät palvelut kätevästi saman katon alta. Koulutuspakettimme ovat suunnattu niin yksityishenkilöille, yrityksille kuin yhteisöillekin, ja sisällöt räätälöidään aina vastaamaan kunkin asiakkaan tarpeita. Yrityksen nuoresta iästä huolimatta joukostamme löytyy asiantuntemusta jo yli kahden vuosikymmenen ajalta, ja yrityksen arvoja kunnioittavat asiantuntijamme ovat sosiaalisia, tehden henkilöstöstämme helposti lähestyttävän ja asiakaskeskeisen. Yrityksenä Fora on 100% kotimaisessa omistuksessa oleva yksityinen turvallisuusalan palvelutalo, jonka toiminnan ydin koostuu eri toimialojen henkilöstön turvallisuuskoulutuksista sekä muista turvallisuusalan palveluista. Suosituimpia koulutuspakettejamme ovat toimialakohtaiset koulutuspaketit, joista mainittakoon mm. hyvin suosittu Erikoisturvakoulutus. Tehokkaan ja tuloksellisen toimintamme salaisuus perustuu yksilöllisiin ratkaisuihin sekä joustavaan tapaan toimia asiakkaidemme ehdoilla. Tarkasti räätälöimällä palveluitamme varmistamme, että palvelemme yrityksenne tarpeita aina parhaalla mahdollisella tavalla

YRITYS

Suomessa perustettu yrityksemme pyrkii pysyttelemään turvallisuuteen liittyvissä asioissa aina askeleen kilpailijoitaan edellä. Asialleen omistautunut henkilöstömme on aina valmiina valjastamaan osaamisensa juuri sinun yrityksesi eduksi. Henkilöstömme koostuu turvallisuusalan eri osa-alueilla työskennelleistä ammattilaisista, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan Foran perustamisen yhteydessä yhdessä määritelemiämme arvoja. Koulutusvastaavina toimivat yrityksen perustajat. Kokonaisuudessaan yrityksen palveluksessa on yhteensä jo yli 50 turvallisuusalan rautaista ammattilaista.

PYYDÄ ASIANTUNTIJAMME OLEMAAN YHTEYDESSÄ

large-Logo_Final

MIKÄ TEKEE FORASTA KILPAILUKYKYISEN?

Kaikki palvelumme sisältävät 100% tyytyväisyystakuun. Lisäksi asiantuntijoillamme on palava halu auttaa ihmisiä kohtaamaan työympäristönsä turvallisemmin. Mainittakoon vielä, että kaikki koulutuksemme ovat interaktiivisesti rakennettuja, mikä puolestaan parantaa ryhmässä oppimisen ja opitun soveltamisen taitoa. Foran tarjoamat palvelut poikkeavat olennaisesti kilpailijoidemme tarjoamista perinteisistä turvallisuuspalveluista. Meille turvallisuus ei ole yksittäinen asia, vaan näemme sen merkittävänä osana suurempaa kokonaisuutta. Koulutustemme painopiste on asiakaslähtöisessä ajattelussa ja kouluttaessamme yrityksenne henkilöstöä kiinnitämme erityisesti huomiota mahdollisten uhkatekijöiden takana olevien ihmistyyppien käyttäytymiseen, niin psyykkisellä kuin fyysiselläkin tasolla. Edellämainitun johdosta neuvottelu- ja kommunikointitaidot ovat suuressa roolissa toiminnassamme ja koulutuksissamme. Uskomme, että pienillä asioilla on merkitystä.

“Pieni muutos liikkeessä tarkoittaa kilometrien muutosta matkassa”
Siirry sivun alkuun